Scopul acestei secțiuni este să îți aducă la cunoștință faptul că efectuarea oricăriu exercițiu fizic aduce după sine o serie de riscuri asupra stării de sănătate. Astfel, încercăm să îți aducem la cunoștință toate informațiile pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru starea ta de sănătate.

Clauză de declinare a responsabilității. 
Pe parcursul efectuării exercițiilor fizice, există riscuri de accidentare. Din acest motiv, încurajăm fiecare persoană să efectueze, aterior oricărui program de exerciții fizice, o consultație de specialitate pentru a limita acest risc pe cât posibil.
Prin efectuarea oricărui exercițiu prezentat pe canalele noastre de comunicare, utilizatorul este 100% responsabil de starea sa de sănătate. Accidentările ce se pot produce pot include, dar nu se limitează la:
– Oboseală fizică, iritații sau tăieturi
– Accidentări la nivelul mușchilor și tendoanelor
– Accidentări ligamentare și ale sistemului osos
– Fracturi
– Contuzii
– Infact

Dr. Cosmin Ciocîrlan, prin intermediul Home Kineto, reprezentată legal de S.C. ZET CORE EDUCATION SRR. nu se face răspunzător de niciuna dintre accidentările menționate anterior pentru nicio persoană care efectuează exerciții fizice fără supravegherea directă a unei persoane acreditate în acest sens. 

Scopul materialelor video și tipărite realizate de Home Kineto au scop pur informativ. Din acest motiv, efectuarea exercițiilor prezentate în cadrul acestor materiale se face pe propria răspundere a participantului. Vă asumați că aveți peste 18 ani pentru utilizarea acestora.

Aceste programe nu oferă o garanție a îmbunătățirii stării de sănătate.

Sunteți de acord că, dacă vă angajați în orice exercițiu sau activitate fizică, faceți acest lucru pe propriul risc și vă asumați riscul oricărei răniri și/sau daune pe care le puteți suferi.

Vă asumați că sunteți de acord să participați voluntar la activitățile din acest program.

Informațiile furnizate pe acest site nu sunt menite să înlocuiască niciun fel de consiliere medicală sau sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră curant.

Nu începeți un program Home Kineto dacă medicul dvs. NU recomandă acest lucru!

Programele Home Kineto de prevenție și îmbunătățire a sănătății coloanei vertebrale cervicale, coloanei vertebrale lombare, coloanei vertebrale toracale și a coloanei vertebrale sunt programe originale protejate de legea drepturilor de autor nr. 8/1996, fiind proprietate exclusivă a companiei Zet Core Education.

NFORMATII CADRU

 1. Consultatiile si controalele virtuale, denumite in continuare “Consultatii online”, se refera la orice forme de interactiune intre pacient si medic, folosind orice medii de comunicare si/sau schimb de informatii medicale sau non-medicale, altele decat intalnirea fizica dintre cele doua parti.
 2. Pacientul intelege si accepta ca in absenta unei reglementari legale, acest serviciu, reprezintă o opinie medicala asumata integral de medicul specialist, dar nu si o consultatie medicala astfel cum aceasta este prevazuta si reglementata de legislatia aferenta sistemului de sanatate. Orice document eliberat in urma consultatiilor online se supune acestor conditii.
 3. Pacientul intelege si accepta ca acest tip de serviciu poate avea anumite limitari ale actului medical datorate lipsei interactiunii fizice intre cele doua parti sau a limitarilor tehnice.
 4. Pacientul intelege si accepta ca nu in toate cazurile consultatiile online sunt potrivite pentru diagnosticare sau monitorizare. Terapeuții Home Kineto vor decide daca un caz poate fi gestionat prin aceasta metoda de comunicare sau nu. 

CONSULTATIA ONLINE

 1. Consultatiile online se vor desfasura prin intermediul platformei Zoom, Watsapp Web, telefonic si/sau prin alta platforma de comunicare online si cu ajutorul platformei Home Kineto si al aplicatiilor de e-mail.
 2. Pacientul isi asuma rasponsabilitatea de a avea infrastructura necesara desfasurarii consultatiilor online:
  1. laptop cu webcam si microfon, un PC cu webcam si microfon sau un telefon inteligent cu camera si microfon;
  2. acces la internet;
  3. acces la adresa de e-mail;
  4. toate acestea trebuie sa fie pregatite la data si ora stabilite pentru consultatie. In cazul in care pacientul nu are pregatite mijloacele tehnice pentru a comunica cu medicul si pregatirea acestora dureaza mai mult de 15 minute, programarea va fi considerata ca anulata prin neanuntare, iar Home Kineto va retine sumele achitate in avans.
 3. Pacientul intelege si accepta ca este de datoria lui sa aiba abilitatile tehnice necesare pentru a se conecta la platformele de lucru ale Home Kineto si sa poata desfasura o conversatie in mediul online cu terapeuții Home Kineto, sau sa fie asistat de o persoana care are aceste cunostinte. In cazul in care din cauza lipsei cunostintelor tehnice mai sus amintite consultatia nu poate avea loc, Home Kineto nu isi asuma nici o responsabilitate, iar programarea va fi considerata anulata prin neanuntare, iar Home Kineto va retine sumele achitate in avans.
 4. Pacientul intelege si accepta ca pot exista cazuri in care din motive tehnice (incompatibilitatea sistemelor de lucru; lipsa conexiunii de internet, pana de curent etc.), care nu tin de niciuna dintre parti, nu se va putea desfasura consultatia/controlul online deloc sau in conditii de proasta calitate, situatie in care va primi contravaloarea consultatiei inapoi sau se va reprograma.
 5. Pacientul intelege si accepta ca daca nu va fi prezent la data si ora la care a fost programata consultatia/controlul si/sau nu accepta conexiunea video pentru mai mult de 15 minute de la momentul programat, programarea se anuleaza si suma platita nu va fi restituita.